Podmetnut požar na gradskom smetlištu u Kuršumliji

  0

  U noći između subote i nedelje, nepoznata osoba ili osobe, namerno su izazvale požar na gradskom smetlištu “Lakovski bregovi”, saopštava JPKD “Toplica” Kuršumlija.

  Požar na smetlištu je i pored intervencije vatrogasnih ekipa i ekipa JPKD “Toplica” bilo teško u potpunosti ugasiti, pa su ekipe komunalnog preduzeća sa istim aktivnostima nastavile i u ponedeljak.

  – Sumnjamo da je požar namerno izazvan jer vremenske prilike nisu takve da bi požar mogao izbiti sam od sebe, a sve u cilju sabotiranja komunalnog preduzeća u jeku najvećih radova. na rekonstrukciji vodovodne mreže u Topličkoj ulici, čišćenja nalivnih polja u vodovodu i sadnje sezonskog cveća. Nažalost, osobe na koje sumnjamo je teško uočiti, jer se po svemu savršeno uklapaju u tone smeća koje su deponovane na tom lokalitetu,  kazao je direktor JPKD “Toplica” Vojimir Čarapić.

  Čarapić ističe da  je prethodne noći polomljeno nekoliko novih sadnica lipe u ulici R.M. Samo, pa građanima nije teško da prosude da li su ova (ne)dela rezultat marljivog rada i truda radnika komunalnog preduzeća ili pojedinaca koji situaciju u sopstvenoj režiji koriste za izazivanje panike i nereda, za šta će JPKD “Toplica” podneti adekvatne prijave.

  VAŠ KOMENTAR

  Napišite Vaš komentar
  Unesite svoje ime