Poginuo mladić kod Kuršumlije

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod sela Balrlovo, u blizini Kuršumlije poginuo je M.Z. (28) iz Niša, dok je njegov otac D.Z. (49) zadobio teške telesne povrede.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, do nesreće u kojoj je nastradao dvadeset osmogodišnji mladić došlo je kada su dva vozila, marke “BMV” i Golf 4” koji su se kretali iz pravca Kuršumlije, kod sela Barlovo udarili u “Lastin” autobus koji se kretao iz Prokuplja prema Kuršumliji.

Mladić, vozač “BMV” nastradao je na licu mesta od zadobijenih povreda, dok je njegov otac koji se nalazio u drugom vozilu zadobio teške povrede glave, grudnog koša i stomaka, potvrđeno je Top Novostima u Hitnoj službi kuršumlijskog Doma zdravlja.

Posle dijagnosticiranja i ukazane prve pomoći u prokupačkoj bolnici, D.Z. je prosleđen je na dalje lečenje u niški Kliničko bolnički centar.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić koji je nastradao došao je sa ocem i dvojicom prijatelja da kupi automobil u Kuršumliji i njime u društvu druga krenuo prema Nišu dok ga je drugim vozilom pratio otac sa prijateljem.

Još uvek je nejasno kako je došlo do ove saobraćajne nesreće u kojoj su pored jednog stradalog i drugog povređenog, još dva lica su zadobila lakše telesne povrede.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime