Pokret za Župu očekuje apsolutnu pobedu

0

Pokret za Župu, koji je za predstojeće izbore u jednom danu prikupio preko 2.000 potpisa i prvi predao izbornu listu kandidata za odbornike u budućem sazivu lokalnog parlamenta, uživa veliku podršku među Župljanima i očekuje ubedljivi pobedu na predstojećim aprilskim lokalnim izborima.

Pokret za Župu – dr Jugoslav Stajkovac je, inače, duži niz godina na vlasti zahvaljujući činjenici da su članovi i narod prepoznali ono što je potrebno građanima Župe za dalji prosperitet i bolji i uspešniji život, ravnomerno, u selu i u gradu.

– Naši rezultati su evidentni na svakom mestu. Imamo ogromnu podršku građana. Za jedan dan prikupili smo preko 2.000 potpisa građana koji podržavaju kandidaturu, a imamo preko 5000 prikupljenih potpisa koje nismo predavali da bi olakšali rad Komisiji, a sasvim je bilo dovoljno 1770 za izbornu listu od 59 kandidata. Kampanja je počela, a što se naših očekivanja tiče, najnovija istraživanja koja su sprovedena u Opštini Aleksaandrovac, govore da Pokret za Župu ima najubedljiviju podršku, a mi očekujemo između 41 i 45 odbornika na našoj listi, kaže dr Jugoslav Stajkovac, lider Pokreta za Župu.

U Pokret za Župu ističu da ima najveću podršku Župljana, pa očekuje novu ubedljivu pobedu na predstojećim izborima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime