Policija vodi istragu o manijaku iz centra Kuršumlije

2

Pripadnici kuršumlijske policije otvorili su istragu o manijaku koji je preksinoć napastvovao ženu u centru grada, saznaju nezvanično Top Novosti.

Policijska istraga je usledila nakon jučerašnjeg teksta objavljenog u našem mediju pod naslovom: “Manijak napao ženu u centru Kuršumlije”, u kome je čitateljka iz Kuršumlije opisala događaj kada je napadnuta u centru grada.

U sklopu istrage, uzete su izjave radnika zaposlenih u radnjama u centru Kuršumlije, pa kako nezvanično saznajemo, već postoji izjave zaposlenih o mogućem počiniocu.

Istovremeno, nezvanično saznajemo da je već bilo privođenja mogućeg počinioca ovog nedela i saslušanja u policijskoj stanici u Kuršumliji.

Podsetimo, preksinoć je za sada nepoznati manijak napastvovao ženu u centru Kuršumlije koja je u svedočenju za naš medij kazala da je napadač nosio plavu jaknu sa kapuljačom i da je visok oko metar i osamdeset, a da se nakon napada hladnokrvno udaljio kao da se ništa nije dogodilo.

Više o ovom nemilom događaju možete pročitati OVDE

2 KOMENTARA

  1. Gradjaninin sam ovog grada na svu zaslost,ali i dalje ne shvatam takve ljude treba to odvesti na pusto ostrvo gde nema nikog,mozda bi se izlecili.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime