Policijska potera u centru Kuršumlije

14

Danas je kao u holivudskim filmovima u gotovo samom centru Kuršumlije organizovana policijska potera za putničkim vozilom nakon što vozač nije hteo da se zaustavi iako je saobraćajna policija pokušala da zaustavi ovaj automobil.

Naime, u ulici 16. februar saobraćajna patrola je pokušala da zaustavi vozilo marke “golf” koje se kretalo ka centru grada.

Nakon što je ovaj automobil naglo okrenuo i odbio da se zaustavi, patrola kuršumlijske policije je uz škripu guma krenula u poteru za “golfom” što možete videti i na fotografiji koju je na licu mesta zabeležio reporter Top Novosti:

Nedugo zatim, začula se i sirena policijskog automobila koje je u poteri kao u čuvenim akcionim holivudskim filmovima za putničkim automobilom krenulo ka izlazu iz Kuršumlije.

Nezvanično saznajemo da je potera za vozačem automobila marke “golf” trajala desetak minuta i da se vozilo izgubilu u pravcu brda pa su policajaci odustali od dalje potere za ovim automobilom.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

14 KOMENTARA

      • Pa jazavce neinformisani ako nisi znao Nebosja Stefanovic je licno dostavio vojni helihopter sa rucnim topm i dve rakete sa navigacijom i u rucio mi kljuceve da se borimo protiv kriminala i trgovine ljudima i narkotika .

  1. Hahahaha ne mogu da verujem 🙂 svaka cast policiji potrosili su gume dok su skripeli gumama i palili su sirenu hahahaahhaah sve pohvale 🙂

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime