Popusti za boravak penzionera u Prolom Banji

0

Prolom Banja nadomak Kuršumlije i ove zimske sezone kao i ranijih godina penzionerima za boravak i lečenje nudi velike pogodnosti i popuste, izjavili su u turističkom preduzeću AD „Planinka“ u čijem sastavu su Prolom i Lukovska Banja.

„Tako u zimskom i prolećnom periodu, od januara do maja meseca za penzionere važi popust od 10 odsto na redovnu cenu boravka kao i dodatna pogodnost, plaćanje na šest jednakih mesečnih rata. Ove povoljnosti se ostvaruju vrlo jednostavno, popunjavanjem administrativne zabrane na recepciji hotela“, navode u ovoj banji.

Kako bi ostvarili sve ove pogodnosti penzioneri treba sa sobom u banju da ponesu samo ličnu katu i poslednji penzioni ček.

“Jedinstvena prolom voda prema balneološkim saznanjima ima dokazana medicinska svojstva i efikasna je u lečenju bolesti bubrega i mokraćnih puteva. Tako provereno pomaže u lečenju hronične infekcije bubrega, mokraćnih puteva i prostate, kamenca bubrega, peska u mokraćnim putevima kao i u stanjima posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnom sistemu“, ističu banjski lekari pod čijim nadzorom se vrši banjsko lečenje.

Prema njihovim rečima prolom voda provereno leči i bolesti organa za varenje, hipercidni gastritis, čir želuca i dvanaestopalačnog creva, katar creva, hronični zatvor, upalu žuči i žučnih puteva, kamenac žučne kese, stanje posle operativnih zahvata na organima za varenje.

Lekari je priznaju i kao saveznika u lečenju bolesti kože. Tako se pokazala kao delotvorna u lečenju ekcema, psorijaze, varikoznih bolesti i ulkusa.

Zahvaljujući lekovitim svojstvima i blagotvornom dejstvu netaknute prirode ovu banju pored domaćih gostiju sve više posećuju i stranci. Pogodnosti u plaćanju i popusti učinili su da je među gostima i sve više penzionera, čak i onih sa nižim penzijama.

Najnovije vesti iz turizma u Kuršumliji pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime