Potera za “golfom” koji divlja ulicama Kuršumlije

6

Već nekoliko dana unazad nepoznati vozač putničkog automobila marke”golf” divljao je ulicama Kuršumlije pa su zato pripadnici saobraćajne policije juče organizovali poteru za njim, saznaju nezvanično Top Novosti.

Naime, za sada još uvek neidentifikovani vozač automobila marke”golf” je velikom brzinom prolazio uglavnom sporednim kuršumlijskim ulicama za šta je policija obaveštena. Ovo divljanje vozača ovog automobila kuršumlijskim ulicama traje već nekoliko dana.

Zato je juče i oganizovana tzv “sačekuša” kada su saobraćajni policijaci na ulazu u centar Kuršumlije pokušali da zaustavi ovo vozilo koje se brzo okrenulo i dalo u beg.

Policajci su se dali u poteru sa uključenom rotacijom, ali se nakon nekoliko minata on obreo u ovdašnja brda pa policijsko vozilo nije moglo dalje da goni ovog nesavesnog vozača. Inače, sličan scenario po kome je pokušaj da se zaustavi bahati vozač ponavlja se u nekoliko navrata tako što je on bežao i sklanjao se u nepristupačne brdske trene i prethodnih dana, saznaju Top Novosti.

Više o ovom događaju koji se juče kao u akcionim holivudske filmovima odigra u centru Kuršumlije možete pročitati OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

6 KOMENTARA

  1. Kuršumlijski Fantome jači si od beogradskog, još da imaš Porsche kao pomenuti prestonički nekad, de bi ti kraj bio! hahahah

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime