Povećanje poreza na nekretnine kao ,,državni udar,, na Vučića

0

Posle burne i podeljene rasprave odbornici Gradske Skupštine Kruševca danas su većinom glasova povećali stopu poreza na nekretnine sa O,30 , na O,35 posto po kvadratnom metru, a povećanje stupa na snagu od 1. januara 2016. godine.

Ne mali broj diskutanata čvrsto je stao iza činjenice da je veliki broj radnika ostao bez posla, da gradjani nemaju novca ni da plate struju , vodu i druge komunalaije čija je cena već povećana, a kamo li porez na imovinu.

,,Ovo je atak na prazni džep građana. Vlastima je važno da se puni gradski budžet, a to što veliki broj Kruševljana nema nikakvih prihoda i da imaju veliki problem kako da sastave kraj sa krajem, kao da nikoga ne interesuje. Građani su krajnje osiriomašeni , njihov kućni budžet je ugrožen, jer je u gradu ugašeno 27.000 radnih mesta…, tvrdili su odbornici opozicinih stranaka.

Odbornik Srđan Milivojević bio je izričit: Ovde se sprovodi državni udar da bi se sruišio premijer Aleksandar Vučić, ja javno ustajem i branim predsednika Vlade Aleksandra Vučića od nezasićenih članova njegove stranke, izjavio je odbornik Srđan Milivojević. Izrečena mu je opomena.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime