Povređen Kuršumličanin u direktnom sudaru

0

Na putu Kuršumlija-Blace, danas se dogodila saobraćajna nesreća kada je došlo do direktnog sudara dva automobila u kome je vozač automobila marke “golf 4” iz Kuršumlije zadobio prelom ključne kosti, saznaju nezvanično Top Novosti.

Do direktnog sudara došlo je kada je vozač automobila marke “bmv” iz Blaca prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se na putu Kuršumlija – Blace, kod Mačkovca sudario sa automobilom marke “golf 4”.

Prilikom ovog, direktnog sudara, vozač automobila marke “golf 4” iz Kuršumlije zadobio je prelom ključne kosti i nakon što je zbrinut u Hitnoj službi kuršumlijskog Doma zdravlja prebačen je u prokupačku bolnicu na odeljenje hirurgije.

Kako Top Novosti nezvanično saznaju, do ove saobraćajne nesreće došlo je najverovatnije usled neprilagođene brzine kretanja automobila marke “bmv” kojim je upravlja vozač iz Blaca i ovom prilikom povređen je samo jedan od trojice učesnika u ovoj saobraćajki koji se nakon preloma ključne kosti oseća dobro i zbrinut je na odeljenje hirurgije Opšte bolnice Dr Aleksa Savić u Prokuplju.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime