Predložite knjige za čitanje

0

Narodna biblioteka „Rade Drainac“, na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici sprovodi anketu, kroz koju će videti koje knjige bi njeni članovi želeli da nabavi na Sajmu knjiga u Beogradu krajem okrobra.

Prema rečima direktora Biblioteke Dragana Ognjanovića, čitaoci i posetioci će po prvi put moći da predlože naslove za koje smatraju da ih treba imati bibliotekarski fond.

-Ove godine smo od lokalne samouprave za nabavku knjiga na beogradskom sajmu dobili pola miliona dinara, što je višestruko više nego prethodnih godina, kaže Ognjanović.

On ističe da su pored „Knjige želja“ u koju članovi upisuju šta žele da čitaju, organizovali i anketu na fejsbuku pošto je to najaktivnija društvena mreža.

Kako je postupak predlaganja vrlo lak iz Narodne biblioteke „Rade Drainac“ pozivaju svoje članove i naše sugrađane da učestvuju u njoj i predlože naslove.

– Anketa traje do 25.oktobra, a za sada je najveće interesovanje za delima popularne psihologije. Upravljaćemo se po rezultatima ankete, tek kad ona bude završena, ali ćemo gledati da nabavimo i dosta beletristike, ali i knjiga za Dečije odeljenje, ističe direktor Dragan Ognjanović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime