Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović: Prokuplje veliko gradilište

3

U 2018. godini Prokuplje će biti veliko gradilište, izjavio je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović.

Osim radova na putnoj i komunalnoj infrastrukturi i drugim objektima od opšteg interesa, krenuće i radovi na uređenju korita reke Toplice na lokalitetu Mala Guba, zatim izgradnja Spomen parka posvećenog Drugom pešadijskom puku Knjaz Mihajlo, legendarnom “Gvozdenom puku” u parku kod Železničke stanice i izgradnji nove pijace sa pristupnim saobraćajnicama u blizini Poljoprivredne škole.

Iz opštinskog budžeta za projekat uređenja i adaptacije pojedinih objekata u Opštoj bolnici ” Dr Aleksa Savić” biće opredeljeno 10 miliona dinara.

– Bez obzira na nasleđene dugove iz prethodnog perioda nastojaćemo da uradimo sve što smo planirali, u tome ćemo imati veliku pomoć državnih organa i institucija, izjavio je Simonović dodavši da je cilj rukovodstva lokalna samouprave da se iz dana u dan sve više poboljšavaju uslovi života i rada stanovnika prokupačke opštine.

Prema njegovim rečima u ovoj godini očekuje se i završetak radova na projektima koji su započeti u prošloj godini.

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

  1. Podržavam plan i program sreto.Molim za komentar zašto ne kupite (pauka)i uredite normalan prolaz pešacima deci invalidima i mamama koje guraju kolica trotooarom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime