Predsednik Opštine Trstenik obmanuo premijera?

0

Mediji su objavili potpuno neistinitu informaciju da je novi predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić sebi i svojim saradnicima smanjio platu za po 50.000 dinara, tvrdi bivši predsednik Opštine Trstenik i lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, navodeći da je novi predsednik Opštine Trstenik svoj mandat započeo tako što je,, slagao građane Srbije,,.

– Plata predsednika Opštine Trstenik, samim tim i moje tri poslednje tri plate iznosile su oko 79.000 dinara što se može jednostavno dokazati uvidom u račun. Lažima da je sebi smanjio platu Ćirić je obmanuo građane Opštine Trstenik, svoje partijske kolege pa i svog šefa Aleksandra Vučića, iako je istakao da se vodi baš njegovim merama štednje. Pozivam Aleksandra Ćirića da, nakon notorne laži koju je izneo i pokušaja da obmane građane Srbije, podnese momentalnu ostavku, navodi lider Narodnog pokreta Srbije i bivši predsednik Opštine Trstenik Miroslav Aleksić.

Po njegovom mišljenju, ,,potpuno je nejasno iz kojih je razloga Ćirić želeo da obmane građane i premijera,,.
Miroslav Aleksic
Podsećamo, novoizabrani predsesdnik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić je ovih dana izjavo da je doneo odluku da sebi i svojim najbližim saradnicima, zameniku predsednika i predsedniku Skupštine, smanji platu za po 50.000 dinara. Sa novoutvrdjenim koeficijentom plata ovih funkcionera iznosiće 76.811 dinara.

Mediji su objavili saopštenje Press službeopštine Trstenik, navodeći da je ,,Ćirić ovu odluku doneo rukovodeći se merama štednje koje sporovodi Vlada Srbije i zatečenim stanjem u opštinskom budžetu,, .

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime