Predstavljen program SNP u Kuršumliji

0

Inicijativni odbor Srpske narodne partije u Kuršumliji, predstavio je danas građanima Kušumlije prvi broj biltena Srpske narodne partije „Glas narada“ kako i svoj program, navodi se u saopštenju inicijativnог odbor SNP Kuršumlija

– Srpska narodna partija je najmlađa politička organizacija na političkoj sceni Srbije. Mi smo partija desnog centra, naša osnovna odrednica je državotvornost i ekonomija, nema jake države bez jake ekonomije i obrnuto. Zato se zalažemo za novi pristup ekonomskoj politici, каzao je Koordinator Inicijativnog odbora SNP Nikola Dragović

Srpska narodna partija će se zalagati, za maksimalnu decentralizaciju vlasti. Opštinama se mora dati veća samostalnost i puna ovlašćenja u raspodeli ostvarenih prihoda.

Zalagaćemo se da država više pažnje usmeri na razvoj nerazvijenih opština kakva je naša, i da lokalnim vlastima država bude partner u stvaranju pozitivnog poslovnog okruženja i privlačenju investicija, koje će doprineti otvaranju novih radnih mesta.

SNP u Kuršumliji se neće baviti visokim temama, već problemima običnih građana, naše glavne teme biće: kako da naše komšije žive bolje, da imaju posao, da svako selo u našoj opštini ima dobar put i struju, da mladi ne napuštaju ognjišta svojih predaka, već ostaju na njima i zasnivaju svoje porodice, naši stariji sugrađani moraju imati adekvatnu socijalnu i zdravstvenu zaštitu.

U narednom periodu Srpska narodna partija će izraditi ekonomski plan razvoja opštine Kuršumlija, koji će prezentovati građanima, nećemo nuditi prazna obećanja već konkretne predloge, kaže se u saopštenju inicijativni odbor SNP Kuršumlija.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime