Predstavnici Srpske narodne partije posetili Prokuplje i Žitorađu

0

Narodni poslanik Ognjen Pantović i direktor Dužan Žarković, posetili su sa saradnicima  Prokuplje i Žitorađu, gde su sa predstavnicima opštinskih odbora ove Partije razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji i problemima sa kojima se građani ovih opština  susreću, kao i o mogućnostima za njihovo rešavanje, saopštila je Srpska narodna partija.

Narodni poslanik Ognjen Pantović  poručio je da građani Toplice  uvek mogu da računaju na njegovu podršku i podršku Narodnih poslanika SNPa u Skupštini republike Srbije i da će poslanici ove Partije uvek podržati svaki  predlog koji će doprineti boljem životu građana.

Direktor Srpske narodne partije Dušan Žarković,  rekao je da opštinski odbori SNP u Topličkom okrugu imaju punu  podršku centrale partije za svoj rad i da će rukovodstvo partije uvek biti tu da podrži svaki predlog i pruži maksimalnu podršku predstavnicima Srpske narodne partije.

Delegacija Srpske narodne partije se u Žitorađi, sastala i sa predsednikom opštine Slađanom Mladenovićem i ostalim članovima vladajuće koalicije u ovoj opštini.

Nakon završetka posete predstavnici Srpske narodne partije su poručili da je Ekonomski razvoj juga Srbije jedan od  prioriteta ove partije i da će se u narednom periodu zalagati da se ovaj kraj ekonomski oživi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime