Prekinuta sednica kuršumlijske Skupštine

  1

  Nakon burne, višesatne rasprave, prekinuta je današnja sednica SO Kuršumlija koja nije ni započela usvajanjem predviđenih tačaka dnevnog reda, ali su se zato na sednici čule teške reči i pročitan je i tzv “Boletov politički manifest”.

  Naime, nakon što su odbijeni svi predlozi opozicionih odbornika za dopunu dnevnog reda, odbornik Slavko Ilić je odbio da napusti govornicu i pored izrečenih opomena od strane predsednika SO Kuršumlija Dejana Lovića.

  Ni nakon petnaestominutne pauze, odbornik Ilić nije odustao od namere da spreči današnje održavanje sednice lokalnog parlamenta, tražeći ultimativno da se usvoji odluka da se svi građani Kuršumlije oslobode plaćanja lokalnih poreza i pištaljkom je ometao rad Skupštine.

  Pošto ni nakon nove pauze i isključenja odbornika Ilića sa sednice nije mogao da bude nastavljen rad SO Kuršumlija, predsednik lokalnog parlamenta Dejan Lović je sednicu prekinuo i nastavak zakazao za sutra u 9 časova.

  Teške reči i “Boletov politički manifest”

  Na ovo sednici je glavni kamen spoticanja bila odluka koju je Skupština trebalo na zahtev opozicionih odbornika da izglasa o oslobađanju od pojedinih komunalnih taksi za učesnike poslednjeg rata. Nakon što je predsednik opštine Radoljub Vidić kazao da takav predlog treba da prođe određenu proceduru, pale su teške reče poput “kriminalci”, “mafijaši”, “banditi”…

  Istovremeno, glavni akter današnjeg prekida Skupštine, odbornik Ilić je pročitao za govornicom i pismo koje planira da uputi predsedniku Vučiću. Neki su u šali prokomentarisali da je on to spremio “novi poltički manifest” koji može po njegovom nadimku da se zove: “Boletov politički manifest”!

  1 KOMENTAR

  1. Osnovna odlika polupismenog i coveka koji nema argumenata je da vice, vredja i psuje. Na doticnom primeru u video snimku se moze to i cuti i videti. Na kraju krajeva ko ispasta sto jedan ovako vulgaran, polupismen i bezobrazan covek prekida rad skupstine, nazalost gradjani koji sve ovo placaju svojim porezom. Doticni gospodin ilic, ako ga tako mozemo nazvati, je svojim ponasanjem pokazao svoje pravo lice. Izadjite na izbore gospodine ilicu, osvojite vecinu u skupstini pa onda vicite i vredjajte, mada mislim da ce za vas ovakvog rektko ko dati svoj glas. Izadjite pred tu govornicu i ponasajte se kao covek i dobicete mnogo vise poverenja, ovako stetite sami sebi.

  VAŠ KOMENTAR

  Napišite Vaš komentar
  Unesite svoje ime