Premijer šokiran Gašićevom izjavom o novinarki

0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je šokiran jučerašnjim postupkom ministra odbrane Bratislava Gašića koji je, dok je davao izjavu u Trsteniku nakon posete “Prvoj petoletki “, rekao da “voli novinarke koje lako kleknu”.

– Šokiran sam time što je danas uradio ministar Gašić. To smatram ne samo neprimerenim, već i neodmerenim i nepristojni ponašanjem i za takvo sramno ponašanje ne postoje reči opravdanja, rekao je premijer Vučić Tanjugu.

– Razume se, u skladu sa tim, donećemo odluku o tome kako i na koji način ćemo i sopstvene odgovornosti i sve drugo preispitati u narednom period, rekao je Vučić, prenose mediji.

Ministar odbrane Bratislav Gašić izvinio se novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog, kako je naveo, njegovog sramnog i skandaloznog ponašanja.

– Želim da se javno izvinim novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog mog današnjeg sramnog i skandaloznog ponašanja. Opravdanja na moju izjavu, šta god u ovom trenutku izgovorio, jednostavno nemam, naveo je Gašić sinoć u saopštenju.

– Molim novinarku TV B92 Zlatiju Labović i sve građane Srbije da mi veruju da se zbog izjave iskreno kajem, rekao je Gašić.

Ministar odbrane pozvao je sinoć novinarku TV B92 Zlatiju Labović i lično joj se izvinio se na nepromišljenoj izjavi datoj u Trsteniku, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Da podsetimo, ministar odbrane Bratislav Gašić, dok je davao izjavu u Trsteniku nakon posete “Prvoj petoletki namenskoj”, rekao je da “voli novinarke koje lako kleknu”, naveo je B92.

Novinari su čekali ministra za izjavu, a neki od njih, među kojima je i dopisnica B92, čučnuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori.

Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vreme napolju, a zatim je, videvši novinarku koja kleči, rekao: “Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime