Prevara albanske snaše

4

Najmanje jedan Kuršumličanin je prevaren od strane lažne albanske snaše koja je boravila desetak dana u Kuršumliji i nakon toga “isparila” bez traga sa oko 1000 evra koje je platio nasamareni mladoženja!

Kako Top Novosti saznaju, radi se o kriminalnoj grupi sa Kosova i Metohije koja se navodno bavi slapanjem brakova sa Albankama koje su unazad nekoliko godina postale jedini spas za prestarele neženje u kuršumlijskom kraju, a u stvari, radi se o prevari u kojoj je najmanje jedan od neženja iz Kuršumlije nasamaren, a pretpostavlja se osnovano da se radi o više ovakvih slučajeva.

Potencijalna nevesta je, kako Top Novosti saznaju, nakon “proševine” boravila oko desetak dana kod potencijalnog mladoženje u Kuršumliji. On je prethodno za posredovanje u ženidbi platio posrednicima, u stvari prevarantima sa Kosova i Metohije 500 evra, a nakon desetak dana boravka u Kuršumliji, nesuđena snaša je pod izgovorom da treba da sredi papire za udaju uzela još 500 evra i nestala.

Prevarantkinja koja je nesuđenog mladoženju prevarila je crnka u svojih 35 godina, sa dugom kosom, opisuju je oni koji su imali prlike da je na kratko vide. Radi se o neudatoj devojci iz Albanije, već o žiteljki sa Kosova i Metohije koja je, kako nezvanično saznajemo, prevarila još nekoliko neženja sa teritorije kuršumlijske opštine na sličan način.

Inače, prethodno je sklopljeno više brakova u kojima su akterke bile devojke iz Albanije koje su oženili ovdašnje neženje, uglavnom iz planinskih sela opštine Kuršumlija.

U mežuvremenu, tužilaštvo u Prokuplju je pokrenulo istragu protiv ove kriminalne grupe o čemu više možete pročitati OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

4 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime