Prijem za Društvo pčelara

0

Zamenica gradonačelnika Kruševca Jasmina Palurović i pomoćnik gradonačelnika Marko Milojević primili su danas članove Društva pčelara „Doktor Bogoljub Konstatinović“ iz Kruševca.

Tom prilikom, Jasmina Palurović je posebno pohvalila njihov današnji humani gest – poklon od po 12 kg meda za Dom za nezbrinutu decu „Jefimija“ i Centar za osobe sa invaliditetom. Naglasila je da su vrata Grada uvek otvorena za članove Društva i rekla je da se nada da će i dalje uspešno sarađivati i imati još više ovakvih susreta na obostrano zadovoljstvo.

Dragoljub Manojlović, predsednik Društva pčelara „Doktor Bogoljub Konstatinović“ zahvalio se na prijemu i rekao je da će društvo nastaviti sa ovakvim akcijama. Posebno mu je zadovoljstvo što Društvo poklanja med deci i starim licima kojima je ovaj dragocen proizvod i najpotrebniji.

Društvo pčelara se nada da će ova godina biti bolja za pčelare i da će i ovakvih poklona biti više. Potom je Manojlović podelio zahvalnice: gradu Kruševcu, Višoj hemijskoj školi, Kulturnom centru i Miroslavu Smiljkoviću za doprinos u razvoju pčelarstva. Na kraju su deca iz Dom za nezbrinutu decu „Jefimija“ i Centar za osobe sa invaliditetom dobili po 12 kg meda od Društva.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime