Prijem za mlade fudbalere

0

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović priredio je prijem za fudbalere pionirske reprezentacije i stručni štab Fudbalskog saveza Topličkog okruga. Na prijemu su prisustvovali i načelnik Topličkog upravnog okruga dr Nebojša Vukadinović, član Opštinskog veća Opštine Prokuplje zadužena za sport Aleksandra Nikolić i mnogobrojni saradnici.

Predsednik prokupačke opštine Miroljub Paunović čestitao je fudbalerima i stručnom štabu na uspesima koje su postigli u predhodnom periodu.

– Za skoro 2,5 godine članovi pionirske i kadetske fudbalske reprezentacije Topiličkog okruga odigrali su 57 utakmica, od kojih su 15 bile međunarodne. Na taj način reprezentovano je Prokuplje i Toplica, ne samo u Srbiji, nego i van granica naše zemlje, rekao je Paunović koji se zahvalio trenerima i sportskim radnicima što ulažu veliki trud i znanje u radu sa decom.

Prema njegovim rečima kroz organizaciju reprezentativnih utakmica, koje su planirane za naredni period, dokazujemo da se sport vraća na „velika vrata“.

– Lokalna samouprava će uvek, kao i do sada, u granicama svojih mogućnosti sportistima pružiti sve vidove pomoći, istakao je on i mladim topličkim fudbalerima poželeo mnogo uspeha, ne samo na sportskim terenima, nego i u školi i životu.

Zahvaljujući se na prijemu direktor mladih reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga Aleksandar Dikić napomenuo je da se u reprezentaciji nalaze deca iz sedam klubova i da sa njima rade treneri iz svih opština Topličkog okruga.

– U protekle 2,5 godine odigrali smo utakmice i sklopili prijateljstva sa decom i ljudima iz Vukavara u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Skoplju i mnogim klubovima u Srbiji. Sa vršnjacima iz Crvene zvezde odigrane se dve utakmice, OFK Beogradom i Radom po jedna, kao i sa mnogim ekipama sa juga Srbije, rekao je Dikić i naglasio da su oni posebno ponosni na utakmice koje su odigrali u Zubinom Potoku na Kosovu i Metohiji.

Za podršku i pomoć koju se pružili radu omladinskih selekcija Topličkog okruga predsedniku opštine Prokuplje Miroljubu Paunoviću, načelniku Topličkog upravnog okruga dr Nebojši Vukadinoviću, kao i mnogobrojnim pojedincima uručene su Zahvalnice.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime