Priznanje za Opštinu Kuršumlija i Stefana Mitrovića

3

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ dodelila je priznanje Opštini Kuršumlija  za saradnju na projektu „Divac omladinski fondovi“ koji je podržala Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Opština Kuršumlija je dala izuzetan doprinos uključivanju mladih u procese donošenja odluka i učestvovala u finansiranju omladinskih projekata koji su odabrali i realizovali mladi na teritoriji opštine Kuršumlije.

Priznanje je u ime opštine Kuršumlija primio Stefan Mitrović, koji je istakao “da je direktorka misije USAID-a u Srbiji, Aza El-Abd pohvalila mlade u  našoj opštini, kao i članove Divac Omladinskog Fonda za izuzetan rad na jačanju volonterizma i aktivizma na teritoriji naše opštine i kako se nada da će saradnju koja postoji između donatora, i naše opštine biti nastavljena i u budućnosti”, istakao je Mitrović.

Dodeli priznanja su prisustvovali i državni sekretar u Ministarstvu za lokalnu samoupravu Ivana Bošnjak i pomoćnik ministra za omladinu i sport Snežana Klašnj, kao i brojni predstavnici nevladinog sektora Republike Srbije.

3 KOMENTARA

  1. Napokon da se trud i rad mladog momka isplate i da mu neko, pored mnogo ljudi koji samo znaju da spoticu, oda priznanje… cast je poznavati ovakvog momka

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime