Proglašeni najbolji sportisti Kuršumlije

1

U sportskoj hali u Kuršumliji danas je održana sportska manifestacija povodom Školske olimpijade kojom prilikom je dočekana i ispraćena olimpijska baklja, a proglašeni su i najbolji sportisti Kuršumlije.

Uz prisustvo brojnih mladih sportista svih kuršumlijskih klubova, danas je u sportskoj hali najpre dočekana olimpijska baklja povodom Školske olimpijade koja se održava u Vranju od 9. do 15 maja i na koju se plasira ženska odbojkaška ekipa OŠ „Miloje Zakić“

Zatim je u organizaciji Sportskog saveza opštine Kuršumlija organizovano proglašenje najboljih sportista Kuršumlije kojima su uručeni pehari i medalje.

Za najboljeg sportistu proglašen Nikola Milijanović iz KK „Kuršumlija“.

Najbolja sportiskinja je Jelena Čarapić iz ŽOK „Kuršumlija“.

Najbolji trener je Slaviša Milosavljević, ŽOK „Kuršumlija“.

Najperspektivniji sportisti u protekloj, 2015. godini su:

kursumlijski-sportist-2

Marko Milenković, KK „Kuršumlija“, Luka Simić, RK „Planinka“, Lazar Topalović, OFK „Kosanica“, Sandra Despotović, ŽFK „Kolibri“, Nikola Marković, ŠK „Kuršumlija“, Nikola Milivojević, OK „Toplički vitezovi“, Kristina Đorđević, ŽOK „Kuršumlija“, Jovan Savić, Kik boks klub „Kuršumlija“, Stefan Milić, TKDV „Korio“ i Stefan Deljanin, TK „Top ten“.

Pehare i medalje najboljim kuršumlijskim sportistima uručio je predsednik Opštine Kuršumlija, Radoljub Vidić.

Svečanost je organizovao Sportski savez opštine Kuršumlija zajedno sa Školskim sportskim savezom Kuršumlije uz prisustvo predstavnika Ministarstva za omladinu i sport.

Više fotografija sa ove manifestacije možete pogledati OVDE

1 KOMENTAR

  1. Na osnovu čega imamo proglašene najbolje sportiste i trenera? Mislim da je Dejan Živković, trener taekvondo kluba Korio i trener reprezentacije.. hvala lepo Kuršumlijo 🙂

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime