Prokupačke demokrate izabrale rukovodstvo stranke

19

Prokupačke demokrate konstituisale su većeras nove organe stranke izabravši predsedništvo OO DS Propuplje, navodi se u saopštenju DS Prokuplje.

Za potpredsednike OO DS Prokuplje izabrani su: Komica Petrović, Goran Zlatanović, Gordana Kostić i Saša Stanković. Za sekretara OO DS Prokuplje izabrana je Ivana Miladanivić.

Prethodno je za predsednika OO DS Prokuplje izabran dr Nenad Radmanović.

19 KOMENTARA

 1. DS se nikada nije borio za narod vec gledao sopstvene interese , a sada se udruzuju da se docepaju vlasti kako bi opet punili svoje dzepove…

  • O vlasti mogu samo da sanjaju, jer ni cenzus ne mogu da predju. Jedino mogu da smestaju SNSu kao sto su i do sada radili, ali svakom svojom izjavom i delom skacu sami sebi u stomak.

 2. Ma ko su ovi ljudi ,neko ih sigurno zaveo,kad su se prihvatili tih ffunkcija,.pa lakše je bilo Sizifu da izgura kamen uz brdo ,nego što će oni da nahvataju cenzus od 5% na sledećim izborima 🙂

 3. Samo ako im dodje Dinja sve ima da ih smeni ,..hahaha ma sve je to presipanje iz šupljeg u prazno.Ja da sam na mesto Radmanovića dao bih otkaz i radio nešto pošteno

 4. Naravno, neka na tom mestu i ostanu-u opoziciji. Sto duze to bolje. Da smo imali srece da nikada nisu ni izlazili iz opozicije. Unistili su nas.

 5. Ljudi,vase vreme je proslo,pomirite se sa tim.Narod je prezasicen vasim prevarama,da ne nabrajam vase funkcionere koji su dobro opeljesili opstinu

 6. Cujem napusta vas i Radmanovic? Odsvirali ste vi svoje,ne znam sto se uopste trudite da krenete ponovo u neke mutne vode,kad vas je napustio Tadic,otisli ste svi u out

 7. Dokle mislite da zavaravate narod?Pa vi se ujedinjujete sa Ursovcima i formirate novo rukovodstvo samo da bi se usprotivili SNS-u.Briga vas za gradjane Toplickog okruga i njihov zivot,vama je bitna muc da opet pocnete da kradete,sto naravno necemo da dozvolimo,vise nikada!

 8. Сви људи који су и мало вредили, напустили су вас. Сад скупљате људе с коца и конопца. Много сте ниско пали, али руку на срце, то сте и заслужили.

 9. Fino drustvance se spojilo, ne zna se ko je vise punio dzepove.Jedini posten covek u celoj toj prici je dr Radmanovic koji bi sto pre trebalo da zbrise odatle, iz tog tima koji mu samo narusava ugled u umanjuje ga i kao coveka i kao politicara.

 10. Ma oni su svi isti, zaduzili su ovaj grad do guse, digli su kredit za pesacku zonu kao aerodrom da prave u Prokuplu. SRAMOTA!!!! Steta je sto gradjani vracaju te njihove dugove.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime