Prokupački socijalisti jedinstveno za Vučića

0

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Prokuplju na održanom sastanku podržao je odluku Glavnog odbora ove partije o zajedničkom kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima, saopštili su iz prokupačkog odbora socijalista.

– Socijalisti Prokuplja jedinstveni su u podršci našem zajedničkom kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima. Na održanom sastanku formirali smo izborni štab koji će biti zadužen za sprovođenje izbornih aktivnosti. Naš cilj je jasan, a to je pobeda zajedničkog kandidata u prvom krugu izbora, istakao je predsednik opštinskog odbora SPS-a u Prokuplju mr Saša Stanojević.

Inače, članovi i simpatizeri Socijalističke partije Srbije u Prokuplju juče su se spremno odazvali pozivu rukovodstva i svojim potpisom podržali kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

Potpis podrške kandidatu dao je i član Predsedništva i koordinator SPS-a za Toplički okrugmr Dejan Radenković, koji je tom prilikom istakao da su socijalisti Toplice prepoznali neophodnost postizanja političkog jedinstva na predstojećim predsedničkim izborima i spremnost da daju svoj puni doprinos pobedi zajedničkog kandidata SPS-a i SNS-a.

Takođe, u skorijem periodu očekuje se pripremanje i potpisivanje koalicionog sporazuma između SPS-a i SNS-a u Prokuplju, navode u saopštenju u OO SPS Prokuplje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime