Apoteka brine za stare u Blacu

0
apoteka

Apoteka Prokuplje u mesecu svog jubileja – 70 godina postojanja i uspešnog rada – organizuje niz akcija i aktivnosti. Jedna od njih je posebna briga za stare. To je bio razlog posete prokupačkih farmaceuta Domu za negu i smeštaj starih lica u Blacu.

Saradnja apoteke i Doma starih je svakodnevna i uspešna i sve aktivnosti zaposlenih u ovim ustanovama podređene su starim licima. To je potvrđeno i ovom posetom, kada su predstavnici apoteke korisnicima i svim zdravstvenim radnicima Doma uručili prigodne poklone.

– Apoteka Prokuplje ove godine obeležava 70 godina uspešnog rada i postojanja. Ključ našeg uspeha je stručnost i poverenje koje s godinama gradimo.  Misija rukovodstva apoteke je da se maksimalno približi pacijentu, jer je pacijent na prvom mestu. Iako su nam sve kategorije stanovništva važne, u mesecu jubijeja smo želeli posebno da se posvetimo najstarijima i najmlađima. Zahvalni smo i srećni što smo današnji dan mogli da podelimo sa korisnicima Doma za negu starih u Blacu. – rekla je zamenica direktora Apoteke Prokuplje Ana Radojević.

Kao apsolutni lider u prometu lekova i medicinskih sredstava u Toplici, Apoteka Prokuplje neguje dugu tradiciju brige za svoje pacijente. U svim apotekama ove ustanove na prvom mestu su stručnost, znanje i ljubaznost. U mesecu svog jubileja pored niza aktivnosti u apotekama, farmaceuti posećuju domove za negu starih lica i vrtiće u svim topličkim opštinama.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime