Prokuplje izdvojilo 85 miliona za infrastrukturu

6

U prvih sedam ovogodišnjih meseci iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je 85 miliona dinara za infrastrukturu. Najviše sredstava utrošeno je za asfaltiranje i krpljenje udarnih rupa, popravku i sanaciju seoskih puteva, saopštila je Opština Prokuplje.

Član Opštinskog veća Opštine Prokuplje Milan Aranđelović rekao je da je ove godine planirano da se za popravku, sanaciju i nasipanje seoskih puteva izdvoji blizu 20 miliona dinara.

– Jedan od ciljeva rukovodstva lokalne samouprave jeste da se uslovi života i rada u seoskim sredinama približe gradskim. Zbog toga su u poslednje vreme urađeni mnogi poslovi na putnoj, kanalizacionoj, vodovodnoj i elektro mreži, renovirana isturena odeljenja osnovnih škola i urađeni drugi poslovi, izjavio je on i dodao da očekuje da će za infrastrukturu rebalansom budžeta biti izdvojeno dodatnih 30 do 40 miliona dinara.

Aranđelović je istakao da će se za infrastrukturu naredne godine izdvojiti više sredstava u odnosu na ovu godinu.

Najnovije vesti iz Prokuplja pročitajte OVDE

6 KOMENTARA

  1. Od tih 85 miliona daj boze milion da ostane dok se svi ugrade….
    A puteve rade tako da prva kisa spere sve. Sahte izdignu namerno jer ih dobro rade pa posle par meseci propadnu toliko da postane ceo rov… asfalt koj bi trebao da bude bar 10cm debljine negde jedva da stavljaju i 2cm 😀 a zasto? Zato sto se previse krade pa kad svako uzme po neki deo jedva ostane i za tih 2cm asfalta. Sramota. Srbiju spasava samo da se svi lincuju smene i proteraju. Celu vladu treba smeniti. A potom mnogo srece da manji lopovi dodju na vlast. A zbog naroda koj se prodaje za sicu to nikad nece ni biti.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here