Prokuplje nagrađuje đake osvajače visokih priznanja na republičkim takmičenjima

0

Na osnovu Izveštaja Komisije za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanja nadarenih učenika i studenata u gradu Prokuplju, gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović je doneo Rešenje na osnovu koga će se novčano nagraditi pojedinačno osvajači prva tri mesta na republičkim takmičenjima, kao i šest grupa učenika koji su protekle školske godine ekipno učestvovali na takmičenjima.

Takođe se navodi da će biti uručeno 11 pojedinačnih nagrada od po 25.000 dinara za osvojeno prvo mesto na republičkim takmičenjima, devet pojedinačnih nagrada u iznosu od po 20.000 dinara za osvojeno drugo mesto i osam pojedinačnih nagrada od po 15.000 dinara za osvojeno treće mesto na republičkim takmičenjima.
Biće uručeno i šest ekipnih nagrada u iznosu od po 22.000 dinara za osvojeno prvo, drugo i treće mesto na republičkim takmičenjima.

Ukupan iznos novčanih sredstava koji je predviđen za nagrađivanje učenika iznosi 707.000. dinara.

Među nagrađenim učenicima i pojedinačno i grupno su učenici svih prokupačkih osnovnih škola i srednjih Gimnazije, Medicinske škole ,,Dr Aleksa Savić”, Poljoprivredne škole ,,Radoš Jovanović – Selja” kao Muzičke škole ,,Kornelije Stanković”.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime