Prvi moto skup u Prokuplju

0
moto skup

PROKUPLJE: Udruženje ekstremnih sportova Toplice organizuje prvi moto skup u Prokuplju u subotu 20. aprila. Očekuje se oko 1000 dvotočkaša iz regiona.

UEST organizuje prvi moto skup u Toplici, a okupljanje motociklista iz celog regiona zakazano je za 15h na gradskom bazenu u Prokuplju. Ovo je jedna od najvećih međunarodnih manifestacija koje su organizovane u gradu, a prva ovog tipa.

– Moto skup planiramo već izvesno vreme, a cela organizacija traje poprilično dugo. Ovim moto skupom i prijateljskim okupljenjem otvaramo sezonu naših ovogodišnjih aktivnosti. Svoj dolazak najavili su nam skoro svi veći klubovi iz Srbije, ali ima i motociklista iz Crne Gore, Bosne, Bugarske i Makedonije, što će ovom događaju dati i međunarodni karakter. Nama je od svega najvažnije druženje i prilika da tako velikom broju ljudi pokažemo naš grad i njegove lepote. – rekao je predsednik UEST-a Saša Miljković.

Nakon okupljanja planirane su moto igre, a potom i obilazak grada, kada će svi motociklisti prokrstariti glavnom ulicom do autobuske okretnice kod kasarne na ulazu u Prokuplje i natrag do spomen parka Gvozdenom puku. Tu će odati poštu topličkim junacima. Sledi povratak na gradski bazen, a onda i veče za druženje. Za 20.30h planiran je Vatreni šou akrobatske grupe USB iz Niša, dok je za 21h zakazana svirka benda “Sarkazam”. Bend “Gen 678” nastupiće u 23h.

Iz Udruženja ekstremnih sportova Toplice pozivaju sve ljubitelje motora i dobre zabave da se pridruže moto skupu i isprate ovaj jedinstven događaj u gradu.

Ovo je prvi događaj u prolećnoj sezoni koji organizuje UEST, a drugi u godini. Prvi je bila škola skijanja na Staroj planini krajem februara meseca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime