PROKUPLJE – TO SU NJEGOVE IZUZETNE ŽENE!

3
PROKUPLJE-izuzetne-žene

Dragi čitaoci, veliko nam je zadovoljstvo što sa vama možemo podeliti lepu vest da je naš projekat „Izuzetne žene Prokuplja“ svojim sredstvima podržala uprava grada Prokuplja. To znači da ćete u narednom periodu biti u prilici da čitate izuzetne priče o izuzetnim ženama našeg grada.

Ne slučajno, realizaciju ovog projekta otvorili smo upravo intervjuom sa jednom divnom ženom, a ne ovim pismom redakcije. Želeli smo da najpre uživate u našoj zamisli i u čitanju reportaža i intervjua koje smo pripremili za vas, pa tek onda da objavimo i to da je naš projekat prepoznat kao vredan podrške i pažnje.

Zašto je potrebno da se nakon predstavljanja dve književnice kao što su Milunka Marković Đolović i Zorica Perović Prentić kaže nešto o projektu “Izuzetne žene Prokuplja”?

Upravo zato da bi čitaoci znali koje su to vrednosti koje naš medij promoviše i zbog čega je Top novosti portal na kome srećete prijatelje od poverenja.

Prokuplje to zaista jesu njegove žene: sve pesnikinje, naučnice,  glumice, preduzetnice, ali i majke, one koje čuvaju tradicionalne vrednosti, koje se zalažu za svoj grad i koje upravo svojim radom gradu i doprinose.

Trudićemo se da iz svakog segmenta života predstavimo bar po jednu uspešnu ženu, ali i da oživimo i otrgnemo zaboravu neke divne žene topličke prošlosti.

Ukoliko želite da podržite naš rad ili verujete da baš vi poznajete neku izuzetnu Prokupčanku, pišite nam u komentaru, u inboks naše Fejsbuk stranice ili pak na mejl redakcije [email protected] sa naznakom: Izuzetne Prokupčanke.

Sa željom da predstavi žensko blago grada, novinari Top novosti će istražiti nešto više o životima Prokupčanki koje više nema, ali i razgovarati sa onima koje uporno, kvalitetno i dostojanstveno rade i čine naš grad boljim mestom za život.

Vaša redakcija Top novosti!

Čitajte nas, jer nama se veruje!

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime