Prokuplje: Vučić osvojio više od 70% glasova

9

Prema podacima izbornog štaba SNS Prokuplje, a na osnovu obrađenih 64 biračkih mesta od 91., Aleksandar Vučić osvojio je više od 70% glasova, potvrđeno je Top Novostima.

Na drugom mestu je Saša Janković sa oko 10 posto osvojenih glasova.

Na trećem je Vuk Jeremić sa 6%, na četvrtom Luka Maksimović (Ljubiša Preletačević Beli) sa oko 5 odsto osvojenih glasova, a na četvrtom mestu je Vojislav Šešelj sa oko 4% osvojenih glasova.

Kompletne rezultete glasanja sa teritorije Prokuplja, Top Novosti će objaviti kasnije…

9 KOMENTARA

  1. Razočaran sam rezultatima, ali smatram da je A.V. zaslužio da mu se čestita na pobedi. Vladaće Srbijom sve dok se narod seća ranijih “demokratskih” vremena u kojima je žestoko opljačkan, sve dok imamo staru opoziciju sa “novim” liderima. Umesto da se ujedine iza jedine opozicione opcije, Saše Jankovića, pruže mu stranačku infrastrukturu, oni su krenuli u apsurdnu ličnu promociju. Činjenica je da je A.V. vodio prljavu kampanju, zloupotrebio funkciju premijera u izbornu promociju, “otvarao” fabrike, dan-dva pre izbora “napunio” budžet suficitom, obezbedio podršku Merkelove i Putina, TV medije sveo na svoj servis. Ali nije to glavni uzrok katastrofalnog poraza. Čestitam (istina nerado) Aleksandru Vučiću, pobedio je ubedljivo i čestitam Saši Jankoviću i nadam se da neće klonuti duhom. Čestitam i drugu Preletačeviću, pokazao je mesto ostalima.

  2. 70% ljudi u Prokuplju lepo zivi?! Drago mi je da lepo zivite, za bolje i niste…… Penzioneri su velikoj meri doprineli ovakvom rezultatu pa ce mi biti drago kad opet cujem da kukaju na zdravstvo, male penzije itd….. I nadam se da ce cena visnje ove godine biti 20din (iako i moji roditelji imaju 2ha visanja) jer ovaj narod ne zasluzuje bolje…. Kuca mu se zatvara, deca otisla, unucice vidja jednom godisnje, nemoze da prezivi da mu deca ne posalju novac- a i dalje mu je AV dobar! PROKLETI SRBINE cemu se nadas?????!!!!!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime