Promocija turističke ponude Kuršumlije

0

U okviru saradnje između Turističke organizacije Kuršumlije i L4M DOO iz Kragujevca, svi turistički sadržaji Kuršumlije sada se nalaze na najnovijem web sajtu i mobilnoj aplikaciji za promociju najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji,navode u Turističkoj organizaciji Opštine Kuršumlija.

L4M je softverski proizvod koji u sebi sadrži web aplikaciju kao i mobilne aplikacije za iOS i Android operativne sisteme. Aplikacija je namenjena kako turistima tako i lokalnom stanovništvu kako bi se što bolje i lakše snašli na određenoj lokaciji kao i kako da dođu do samog objekta sistemima naprednih pretraga i navigacije.

Aplikacija je krajnjim korisnica potpuno besplatna. Aplikacija sadrži augmented reality, QR kodove i još puno opcija koje prate trend razvoja aplikacija iz ove oblasti. Aplikacija je interaktivna sa korisnicima koji imaju mogućnost ocenjivanja, preporučivanja i još puno opcija. Mogućnost rezervacija turističkih objekata i tura je takođe samo jedna od opcija.

Iako aplikacija možda deluje sada da je prenatrpana opcijama, ona će krajnjeg korisnika dovesti do tražene lokacije u najviše 4 klika što i jeste osnova ideja aplikacija, da što jednostavije sistemom naprednih pretraga, korisnik pronađe lokaciju za njega što i samo ime kaže (lokacijazamene, eng. location4me).

Možete posetiti sajt: www.location4.me

Mobilna aplikacija: Location4me Serbia

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime