Pronađen “kuršumlijski fantom”

1

Pripadnici kuršumlijske policije pronašli su vozača “golfa” koji je početkom proteklog meseca divljao ulicama Kuršumlije, saznaju nezvanično iz izvora policije Top Novosti.

Vozač crnog “golfa” koga su policajci više puta zaustavljali, a on bežao u brda, ipak su kuršumlijski policajci pronašli i napisali mu kaznu.

Vozač ovog automobila koga su prozvali “kuršumlijski fantom” po čuvenom filmu “Beogradski fantom”, uspešno je izbegavao policijske potere i u više navrata bežao u brda kada su policajaci pokušavali da ga zaustave.

Identitet vozača i kolika je visina kazne, u kuršumlijskoj policiji nisu želeli da saopšte.

Više o ovom slučaju o kome su pisale Top Novosti možete pročitati OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

1 KOMENTAR

 1. Pitanje za organe reda i građane Kuršumlije.
  Ako je istim lokalnim čuvarima reda trebalo oko mesec dana da na*vataju ovog anonimusa “paljevinu” koji je sa trošnim “Golfićem” divlajo bezmalo nekoliko dana, koliko bi trebalo istim da uhvate naloženog verovatno lokalnog idiota (i njemu slične), koji sa crnim Mercedesom ML (prve generacije), bahati po gradu i koji je dva puta iste večeri, predhodnog vikenda, zamalo dokačio i pregazio mene i moje prijatelje dok smo išli regularno trotoarom i prelazili ulicu koja se inace svake večeri zatvara zbog šetnje.
  a) Nikad, jer je gore navedeni “tatin sin”, a pojedini pripadnici organa neće da postupaju jer se čm*re i ne žele da se zamere roditelju mu.
  b) Možda nekad, ali tek pošto bezobzirni manijak napravi neku katastrofu i masakr u u gradu, tipa pogazi neku decu.
  c) Odmah (u šta ne mogu da poverujem) po prijavi savesnog/ih građana.

  Čuo sam da su se već događale slične katastrofe u Kuršumliji, pa pitam se i sam dokle će građani da ćute i tolerišu ovakve pojave rukovođeni logikom, “da se ne zameraju” bilo kome. Ne bih voleo da se iko od građana “počne zamerati” tek pošto strada neko od njihovih bližnjih.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime