Prva nagrada Turističkoj organizaciji Kruševca

0

Prvu nagradu za najuspešniju promociju na Sedmom međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, určena je Turističkoj organizaciji Grada Kruševca.

Ove godine kruševačka Turistička organizacija i Specijlna bolnica Ribarska Banja imale su drugačiji koncept promocije pod nazivom „U ritmu Čarapanije“, koji se satojao od muzičko-scenskog spektakla plesnih grupa iz Osnovne škole ,,Nada Popović,, i Ribarske Banje, gastronomske ponude kraja koju je predstavilo Udruženje za negovanje tradicije i vila Janus iz Ribarske Banje, dok je vina predstavila kruševačka Vinarija Đorđević.

Istovremeno sa sajmom turizma i seoskog turizma, ove godine je, treći put u nizu, održan vrlo posećen prodajni sajam zimnice i domaće radinosti.

Sajam u Kragujevcu je ove godine okupio preko 120 izlagača iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Organizatori sajma bili su Gradska turistička organizacija Kragujevac i „Šumadijasajam“, a pokrovitelji Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Kragujevac.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime