Puna Prolom Banja-broj stranih gostiju povećan za 40 posto

0

Već početkom ove godine, u januaru i februaru mesecu, Prolom Banja je puna gostiju, a posebno je povećan broj noćenja stranih turista koji posećuju ovo banjsko lečilište kod Kuršumlije.

Boravak u Prolom Banji tokom zimskih meseci predstavlja pravi turistički doživljaj, najviše zahvaljujući novom wellness i spa centru, gde gosti uživaju u vrhunskim uslugama i tretmanima.

Novi wellness centar i igraonice pružaju mogućnost da se istovremeno zabave roditelji i deca i provedu kvalitetno zajedničko vreme, pa je  popunjenost kapaciteta u Prolom Banji tokom januara i februara imeđu 70 i 80 ℅, što je za 50℅ više u odnosu na ovaj period prošle godine.

Školski raspust doprineo je da Prolom Banja ugosti  veliki broj dece, koji uživaju u bazenima sa Prolom vodom, na čistom vazduhu u novoj igraonici i drugim sadržajima.

Porastao je broj stranaca u odnosu na prošlu godinu, pa je u januaru ostvareno 39, 7℅ noćenja inostranih gostiju. Najviše gostiju je  iz okruženja , iz Makedonije čak 22℅ , a bilo je gostiju i iz Rusije i Švedske…

Opravdana  su  očekivanja kod svih gostiju koji u prirodnom ambijentu Prolom Banje žele da se odmore, opuste i uživaju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime