Radikali podržavaju malinare i radnike

1

Podržavamo apsolutno opravdane proteste malinara i ostalih poljoprivrednih proizvođača. Ovo je najogoljenija državna pljačka i to otvoreno treba reći. Ovakve otkupne cena i njihovo poređenje sa navodnim cenama u okruženju je još jedna obmana, koju su malinari prepoznali, saopštio je Okružni odbor SRS.

Želimo da upoznamo javnost da je u Valjevu održan sastanak vodećih hladnjačara, i tada su protivno zakonu dogovorili otkupnu cenu maline od 120 dinara. Država koja ovakve prevare dozvoljava i sama učestvuje u kriminalu.

Takođe je evidentno da sledi otpuštanje radnika u lokalnim samoupravama. Ali po istom principu kola će se slomiti na onim najmanje moćnim, i najmanje potkupljivim. Poltroni sa bezbroj partiskih knjižica žele da opstanu. Sindikati, radnici ne dozvolite to.

Srpska radikalna stranka, njeni odbornici i poslanici stoje na raspolaganju i voljni su da pomognu svim građanima u rešavanju problema, za koje vlast nema sluha i razumevanja.

Lično uvidevši na delu ovakvu iskrenu borbu za boljitak svih, a ne samo ličnu, mladi stručnjaci koji žele da ostanu ovde i sami doprinesu razvoju i opstanku malih srpskih gradova konstantno prilaze Srpskoj radikalnoj stranci. Tako je od danas i OO SRS Kuršumlija bogatiji za još dvoje mladih diplomiranih ekonomista Sanju Lazić i Bojana Jovanovića.

1 KOMENTAR

  1. Izgleda da se pojavio neko koga ne može da kupe ili uplaše. Bar za sad. Kad bi u svim strankama bilo ovakvih da ove barabe koje se vrte 20 godina oteraju gde im je mesto

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime