Radikali u Kuršumliji prikupili potpise za Šešelja

0

Kuršumliski radikali juče su sakupili potpise za podršku kandidaturi dr. Vojislava Šešelja.   Zbog  detaljnije provere od strane notara pri overi, čekalo se u redu za potpis, navodi u saopštenju OO SRS Kuršumlija.

Za oko tri sata skupljeno je preko 100 potpisa, koliko je i bilo potrebno.

Po izjavi predsednikas OO SRS Zvezdana Ristića, sama organizacija pri prikupljanju potpisa najbolje opisuje snagu i unutrašnju organizaciju partije.

– Radikali će se potruditi,  da dalekom  boljom organizacijom u kontroli izbornog procesa, ovi izbori proteknu sa mnogo manje krađa i neregularnosti nego prošli. Sada će najbolji  aktivisti biti uključeni u kontrolu izbornog procesa, dok prošlog puta to nije bilo moguće jer su bili na odborničkoj listi, kazao je Ristić.

Kampanja koju će voditi radikali biće programska, oštra i argumentovana. To se videlo i danas u skupštini Srbije. Gledaćemo da što više ljudi izvedemo na izbore, kako bi narodna volja bila što objektivnija, i preciznija.

Svi znaju da mi nemamo strane finansijere, ni nalogodavce. Naša snaga je u snazi običnog naroda, a ona je ogromna. Zato smo ubeđeni da će naš kandidat biti u drugom krugu, i da će tada uslediti konačni obračun sa diktatorom Aleksandrom Vučićem, kaže se u saopštenju kuršumlijskih radikala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime