Rekonstruisana zgrada Poljoprivredne škole

0

U Srednjoj poljoprivrednoj školi „Radoš Jovanović Selja“, jednoj od najstarijih prokupačkih škola, obavljena je primopredaja izvedenih radova na rekonstrukciji postojeće zgrade, na projektu „Izvođenje građevinskih radova na energetskoj sanaciji i parternom uređenju SŠ „Radoš Jovanović Selja“.

Primopredaji su u ime Opštine Prokuplje prisustvovali većnik Maja Bašić, rukovodilac Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne delatnosti i građevinarstvo Vesna Živković i koordinator na projektu Dušan Stojanović, a ispred Кancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije Milan Bošnjaković.

Ukupna vrednost radova na ovom projektu iznosi  27.193.742,94 sa PDV-om, a njime je obuhvaćena rekonstrukcija kotlarnice, krova i fasade fiskulturne sale, ali i parterno uređenje, uređenje staze, tribine i sportskog terena.

Učenici ove Srednje škole, njih oko 400, završetkom ovih radova, pored toplih učionica, imaće i najsavremenije uslove za održavanje nastave fizičkog vaspitanja.

Ovo je još jedna u nizu akcija, kojom je Кancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, pomogla prokupačke škole, kako bi učenicima obezbedila kvalitetnije i savremenije uslove za rad i učenje.

Tako je u prethodnih nekoliko godina, zajedničkim ulaganjima Opštine Prokuplje i Vlade Republike Srbije, većina školskih objekata na području Prokuplja obnovljena.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here