Roditelj napao nastavnicu u Drinkinoj školi

11

Nakon jučerašnje sednice nastavničkog veća u OŠ “Drinka Pavlović” u Kuršumliji došlo je do incidenta kada je nezadovoljni roditelj napao nastavnicu matematike Aleksandru Jovanović pa je morala da interveniše i policija.

Naime, nezadovoljan time što mu je sin pao na popravnom ispitu iz matematike, Dragiša Aleksić je nakon sednice nastavničkog veća ušao u žestoku verbalnu raspravu sa nastavnicom Jovanović, pa je ovaj verbalni incident umalo prerastao u fizički.

Slučaj je prijavljen policiji pa je Aleksić morao zbog ovog incidenta da daje izjavu u stanici policije u Kuršumliji.

Da je do incidenta u Drinkinoj školi juče došlo, potvrdio je direktor Radiša Nikić koji je kazao da srećom nije došlo do težih incidenta jer je na vreme reagovao školski policajac.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

11 KOMENTARA

  1. ovo nije bas za zezanje! deca celu godinu mozak na pasu pa ne moze brate da se nauci cela knjiga za nedelju dana! deca su nam razmazena bezobrazna svako dete kakvo god da je moze da zna za 2 stim da makar slusa nastavu ! medjutim oni se zezaju celu godinu kada dodje kraj skole aman zaman! iz licnog iskustva kazem!

  2. Ni ja mu ne bi dala dvojku ako ne zna. Sve potiče iz porodice, od najranijeg uzrasta kada se kod deteta osnovne navike formiraju,počev od pranja ruku, pa nadalje… Šta ste posejali, to vam je i niklo. Sad vam je nastavnica kriva?! Nek spusti loptu i zagreje stolicu, povije rep i prihvati. Od koristi će mu biti da malo razmisli još jednu godinu,šta je radio a šta je trebalo raditi …

  3. I netreba da mu da sto nije naucio i sto je sebi dozvolio da ide u avgust najvise volim stroge profesire dok se znao red u skoli po nesto smo i naucili a sad dali sva prava deci zato je ovako neznaju nista svaka cas izuzecima ali malo ih je

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime