Saša Janković u Prokuplju: Država je mnogo više od partije

2

Predsednički kandidat Saša Janković posetio je Prokuplje i pozvao sve građane da izađu na izbore. Pod sloganom „Ljudi koje čekamo smo mi“ on se obratio velikom broju okupljenih u centru grada.

Janković je rekao da nema privilegiju da priča o svojim ličnim uverenjima, i da su njegovi trenutni ciljevi zalaganje za državnu, a ne stranačku politiku, kao i delovanje u službi nacionalnog interesa.

– Poverenje građana Srbije u politički sistem i stranke je nikad niže. Naš politički sistem je postao politički biznis. Zato je sada pravi trenutak da se izabere nestranački kandidat, neko ko će da se zalaže za dobrobit svih građana. Srbija mora da povrati državu, poverenje u svoje državne institucije, da povrati svoje zakone, rekao je Janković.

On je rekao još i da je ova borba nefer i neravnopravna, ali da će upravo zbog toga i pobediti. Što se tiče drugog kruga izbora, Janković kaže da se ne bi kandidovao za predsednika da nije siguran u izvesnu pobedu nad Aleksandrom Vučićem.

Janković je u društvu Prokupčana prošetao šetalištem, a okupljenima su se obratili i bivši košarkaški selektor Dušan Ivković, kao i novinari Biljana Lukić i Srđan Škoro.

Pre šetnje, Janković družio sa aktivistima “Apel 100 plus” iz Prokuplja u Art pabu „Black fox“.

 

2 KOMENTARA

  1. Смешно,..Топлица је баш чекала људе попут тебе,А Вучић диктатор неће ни деци да упишу у вртић ако не гласају за њега

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime