Šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu posetio Prokuplje

1

Tokom posete Prokuplju Dejan Milovanović, šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića razgovarao je u Opštini sa predsednikom Aleksandrom Simonovićem i njegovim saradnicima. On je ovom prilikom prijavio projekat koji će se realizovati tokom godine u našoj opštini .

Milovanović je predsednika opštine Aleksandra Simonovića obavestio da Ministarstvo pregleda dokumentaciju, kao i ispunjenost kriterijuma svakog od prijavljenih projekata, nakon čega će biti doneta odluka o tome koji će projekti biti podržani.

Milovanović i Simonović su takođe razgovarali i o drugim projektima od interasa za građane Prokuplja kao što je projekat zatvorene zelene pijace, kao i o reformi javne uprave, problemima ove opštine i drugim oblastima od značaja za unapređenje života građana naše opštine.

Radi se o konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za projekte koji će se ove godine finanasirati u okviru Budžetskog fonda za lokalne samouprave.

Za ova sredstva valjanim projektima konkurisalo je 140 opština, među kojima i Prokuplje, i gradova iz Srbije sa ukupno 170 projekata.

Najnovije vesti iz Prokuplja, možete pročitati OVDE

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime