Šešelj u Kuršumliji: Spas Srbije u savezu sa Rusijom

0

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj danas je u punom gradskom  bioskopu u Kuršumliji predstavljajući knjigu “Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju” kazao da je jedini spas za Srbiju okretanje ka bratskoj Rusiji i ekonomski i vojni savez sa njom.

Šešelja je u punoj sali bioskopa u Kuršumliji dočekalo nekoliko stotina pristalica koji su ovacijama pozdravili njegov ulazak u salu.

Iako je tema trebala da bude predstavljanje knjige koju je Šešelj posvetio tragično stradalom Draganu Milunovići Džuletu,  on je vise govorio o političkim i ekonomskim temama kao i o globalnin previranjima i mestu koje Srbija treba da zauzme.

– Mi nemamo šta da tražimo u EU jer će se ona sigurno raspasti. U tom savezu su zemlje koje su neprijateljski nastrojene prema nama. Mi moramo da se okrenomo prema Rusiju na čije tržište možemo da plasiramo veoma lako svu robu. Takođe bismo dobili i energente po veoma povoljnim cenama, višestruko niže od tržišnih, kazao je između ostalog Šešelj večeras u Kuršumliji.

seselj-u-kursumliji-1

On je istakao da najpre SRS mora da smeni sadašnji naprednjački režim koji nije ispunio nijedno obećanje.

Osim Šešelja,  na skupu su govorili i prvi ljudi OO SRS Kuršumlija, potpredsednik Dragan Gašić, član Okružnog odbora Sonja Pešić, član Opštinskog odbora Nenad Đurović, kao i predsednik kuršumlijskih radikala Zvezdan Ristić koji je ovom prilikom  optužio lokalnu vlast za niz malverzacija.

Sa skupaje takođe poručeno da je SRS jedina patriotska snaga u zemlji koja može da pobedi sadašnji režim i preuzme vlast.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime