Šešelj u ponedeljak u Kuršumliji

10

U ponedeljak, 14. decembra sa početkom u 18 časova u sali bioskopa u Kuršumliji dr Vojislav Šešelj održaće promociju knjige ,,Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju“ .

U OO SRS Kuršumlija ističu činjenicu da je dr. Vojislav Šešelj ovu knjigu je posvetio našem sugrađaninu Draganu Milunoviću – Džuletu, jedinom poslaniku koji je otišao u rat 1999 godine. Poginuo je od ruku šiptarskih terorista. Onako kako to samo i znaju, mučki, iz zasede, navode kuršumlijski radikali.

S obzirom na istoriju, temu dela, posvetu, sam položaj naše opštine i prvenstveno na autora pozivamo sve slobodoumne građane, kao i sve Džuletove rođake, prijatelje i ratne drugove da prisustvuju ovom događaju, navode u OO SRS Kuršumlija.

Istovremeno, kuršumliski radikali ističu da će u okviru promocije biće organizovana prodaja knjiga dr Šešelja, koje će autor potpisivati.

10 KOMENTARA

  1. Bravo Vojo. Ti si jedini lider neke stranke koji ne zaboravlja svoje. Ovi sad ne da ne bi napisali i posvetili knjigu, nego neće da posvete 5 minuta vremena za telefonski razgovor.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime