Skupština radikala u Prokuplju

3

Sinoć je nakon više godina održana godišnja skupština OO SRS Prokuplje, navodi se između ostalog u saopštenju radikala.

Ovo je najbolji dokaz lažno plasiranih informacija u medijima da OO u Prokuplju ne postoji i da je prešao u SNS. Napomenućemo da su nam pomogli da pročistimo svoje redove i da su se sad u rad odbora uključila tri bivša predsednika Aleksandar Nikolić, Živan Vladimirović i Života Vuksanović, što je svakako retkost.

Danas je usvojen finansijski izveštaj, izveštaj u radu i plan rada za 2018 godinu. U narednim danima biraće se organi stranke.

– Znajući odakle preti opasnost SNS u Toplici vrši najveći pritisak na radikale. Ucenjuju, zapošljavaju ali i otimaju prostoriuje u Kuršumliji i Blacu, isteruju sa posla naše članova koji nisu pristali na izdaju u Žitorađi, a počeli su i politički procesi protiv mene, kroz tužbe za diskriminaciju. U to se sve direktno uključila i jedna ministarka u vladi Srbije, kazao je Zvezdan Ristić, predsednik Okružnog odbora SRS za Toplicu.

Očekujte sve veće prisustvo radikala na terenu i medijima. Radikali se velikim koracima vraćaju na mesto koje im pripada na političkoj sceni Toplice.

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime