Slučaj prebijanja vlasnice restorana u Kuršumliji

0

Ni nakon više od dva meseca slučaj prebijanja vlasnice restorana “Bole” u Kuršumliji, Suzane Ilić (38) nije dobio sudski epilog pa je ovo pitanje postavljeno od strane njenog supruga, Slavka Ilića (48) i za govornicom lokalne Skupštine kada je optužio policiju da nije adekvatno reagovala.

– Njih troje su pre više od dva meseca upali su u lokal i pretukli moju suprugu. Tada je jedan od troje nasilnika koji su upali nakon radnog vremena moju suprugu tukao i u prisustvu policije. Ogorčen sam na pripadnike policije koji su nakon sat vremena pustili nasilnika iako sam svojim očima gledao kako se opirao hapšenju nakon što je pretukao moju suprugu, kaže Ilić.

On istovremeno ističe da veruje da slučaj prebijanja njegove supruge ima i političku pozadinu s obzirom da je on opozicioni odbornik u SO Kuršumlija.

Sa druge strane, kako nezvanično saznajemo u policijskoj stanici u Kuršumliji, policajci su postupili po zakonu, protiv nasilnika podneli krivičnu prijavu i time je njihova nadležnost završena.

Ilić pak tvrdi da policajci koji su intervenisali nisu nikako smeli da dozvole da nasilnik u njihovom prisustvu čupa za kosu i šutira njegovu suprugu i da su morali da ga pritvore bar 48 sati, pa i da podnesu krivičnu prijavu protiv njega zbog napada na službena lica, jer su ga, kako tvrdi, sedmorica policajaca jedva savladali i priveli, pa onda neobjašnjivo brzo pustili.

Ovim povodom danas je na inicijativu predsednik SO Kuršumlije Dejana Lovića održan sastanak sa načelnikom policijske stanice u Kuršumliji u zgradi opštine nakon što je Ilić pretio da će blokirati rad Skupštine o čemu više možete pročitati OVDE.

Ilić, koji je inače i odbornik u SO Kuršumlije ispred GG “Gvozdeni puk” kaže da ni nakon više od dva meseca ovaj slučaj nije rešen osim što je njemu policija napisala prekršajnu prijavu za navodno prekoračenje radnog vremena istog dana kada se ovaj nemio slučaj dogodio, odnosno da je navodno počinio taj prekršaj u noći kada se incident dogodio što on negira.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime