SNAGATOR DUŠAN SAVIĆ PONOVO POBEĐUJE

0
dušan-savić

PROKUPLJE: Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (28) iz Prokuplja osvojio je prvo mesto na takmičenju IPF Bench Press Classic u Svrljigu, koje je održano u sklopu manifestacije “Belmužijada”.

U kategoriji seniora do 93 kilograma Savić je ostvario ubedljivo najbolji rezultat. Sa svojih 87 kilograma težine, podigao je 175 kg iz benča i time potvrdio da su utreniranost, naporan rad i ozbiljen pripreme za takmičenja put do nepobedivosti u ovoj kategoriji.

– Sjajan je osećaj kada pobedite na ovako jakom takmičenju. Predlažem svima da se usude da sanjaju svoje ciljeve, da veruju bez sumnje u to, odlučno idu napred, jer će mnogi pokušati da vas zaustave, budite motivisani jer uspeh je samo tako zagarantovan. Potrebno  je da imate jasnu viziju šta želite od sebe, jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo. Držite noge čvrsto na zemlji, a pogled usmerite ka zvezdama. Mrva si u Svemiru, a ipak je on ceo u tebi. Živi, juče, danas i svaki sledeći dan je tvoj. – kaže Dušan.

Podsećamo, Savić je u bodibildingu višestruki državni šampion u svim federacijama, treći na Balkanu i peti na “Mr Universe”. Takođe, Savić je u benčpresu višestruki državni šampion, drugi na Balkanu i treći u Evropi. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta: bodi bilding i paverlifting.

Aktivno se bavi i trenerskim poslom kao licencirani fitnes trener. Kako kaže, jako je popularna onlajn saradnja preko interneta, te ga zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan.savic990

dušan-savić

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime