SNP Kuršumlija: Ne sankcijama Rusiji

0

Inicijativni odbor Srpske narodne partije u Kuršumliji organizovao je danas akciju prikupljanja potpisa “Ne sankcije Rusiji” .

Danasnjoj akciji Inicijativnog odbora SNP a u Kuršumliji prisustvovao je član predsedništa i zamenik generalnog sekretara Aleksandar Zorić, kao i Lav Grigorije Pajkić sin naše poznate književnice Isidore Bjelice i dramskog umetnika prof. Nebojše Pajkića, predsednik omladine SNP za grad Beograd.

– SNP je u svim mestima u kojima postoje Inicijativni odbori naše partije organizovao akciju prikupljanja potpisa protiv sankcija Ruskoj Federaciji. Rusija za nas pored političkog i kulturnog značaja ima veoma veliki ekonomski značaj. Jedina smo država koja ima sporazum o slobodoj trgovini sa Ruskom federacijom, izvoz naših proizvoda u Ruskoj Federaciji je povećan za 100 posto, što je veoma značajno za ekonomski razvoj naše zemlje. kazao je Aleksandar Zorić član predsedništva i zamenik generalnog sekretara SNP-a i dodaje mi ćemo u narednom periodu raditi na promociji našeg programa i želimo da građane upoznamo sa našim programom i ciljevima. Uvereni smo da Srbija ima potencijala za bolju budućnost i da je budućnost Srbije u svim njenim krajevima i opštinama kakva je i Kuršumlija, zato se i zalažemo da opštine dobiju što veća ovlašćenja kako bih vlast bila bliža narodu i slušala narod, zaključio je Zorić.

– Zahvalio bih se svim građanima Kuršumlije koji su podržali našu akciju. Inicijativni odbor će i u narednom periodu organizovati akciju prikupljanja potpisa protiv uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji. Hteo bi da se zahvalim našim gositima iz Beograda koji su i pored velikih obaveza došli u Kuršumliju i pružili podršku današnjoj akciji, rekao je Nikola Dragović, koordinator Inicijativnog odbora Kuršumlija.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime