SPS i SNS u Toplici zajedno za Vučića

0

Na zajedničkom sastanku Okružnih odbora SPS i SNS sinoć u Prokuplju u prisustvu narodnog poslanika Darka Laketića i Dejana Radenkovića, člana predsedništva SPS-a dogovoren je zajednički nastup sa ciljem da predsednički kandidat Aleksandar Vučić ostvari pobedu u prvom krugu.

Istovremeno, održan je i sastanku okružnog odbora SPS-a Topličkog okruga kome je prisustvovao član predsedništva i koordinator za toplički okrug mr Dejan Radenković.

– Cilj Socijalističke partije Srbije, kao državotvorne partije, je da se očuva stabilnost Srbije, jer je stabilnost naše zemlje neophodan preduslov povećanju standarda i boljeg života svih građana. Upravo zbog toga potrebno je ujedinjenje svih progresivnih političkih snaga na predstojećim predsedničkim izborima, izjavio je mr Dejan Radenković, uveren u to da će topličani svoju podršku dati Aleksandru Vučiću kao kandidatu vladajuće koalicije.

Tom prilikom član predsedništva potvrdio je da su aktivnosti Socijalističke partije Srbije na predstojećim predsedničkim izborima usmerene ka tome da zajednički kandidat vladajuće koalicije ostvari pobedu u prvom krugu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime