Srčka drma Kruševac – Ludi tiket doveo igrača na ivicu infarkta

0

Pravi dramski zaplet imao je tiket , koji je u utorak odigran u Kruševcu Iznos od 1.755.675 dinara drmao je srčku igrača , a igra se nalazila na prelazima za infakt.

Možemo samo da zamislimo kako se MOZZARTOV igrač iz Kruševca osećao dok je pratio svoj tiket. Sve je išlo ka srećnom završetku, ali je onda „fortuna“ ipak otkazala saradnju.

Mozzartov igrač opredelio se za igru pk 1-X (domaćin će pobediti na poluvremenu, ali će na kraju utakmice biti nerešeno) i odigrao je na četiri para u Danskoj, Švedskoj, Francuskoj i Rumuniji.
I evo šta mu se sve dogodilo. U Danskoj je Hobro protiv Esbjerga na poluvremenu vodio sa 2:0, a utakmica se završila bez pobednika 2:2. Izjednačujući gol gosti su postigli tek u 94. minutu.

Ludi tiket:

ludi-tiket

Skoro identičnu situaciju ovaj igrač „proživeo“ je i u Švedskoj gde je Jurgorden protiv Helsingborga vodio na poluvremenu (2:1) da bi gosti izjednačili tek u 93. minutu za konačnih 2:2.

Neverovatno, ali i treći par nije mogao da prođe bez nerviranja. U drugoj ligi Francuske Pariz je protiv Nansija vodio na poluvremenu (1:0), a Nansi je izjednačujući gol postigao u samoj završnici meča, preciznije u 86. minutu.

I zaista šteta da posle ovoliko drame ovaj tiket nije prošao. A za to se „pobrinula“ rumunska Konkordija Kijažna koja je na svom terenu poražena od Dinama iz Bukurešta 1:3 (0:2) i upropastila ovaj fantastičan tiket. Zaista šteta!

Uplata od 30 dinara, kvote u rasponu od 15 do 17 i ukupan koeficijent 57.375 ovom igraču iz Kruševca mogli su da donesu 1.755.675 dinara, a u ovu sumu uračunat je i novi Mozzartov bonus koji je dobitak povećao za dva odsto od prvobitnog dobitka (1.721.250 dinara), odnosno za 34.425 dinara.

Ipak, ovaj kladilac moraće da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa sto, tako da je na kraju zaradio 3.000 dinara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime