Srećan epilog porođaja o kome se govori u Toplici

0

Nakon što je u Zvezdan Ristić iz Kuršumlije poslednjem trenutku pre nekoliko dana porodio suprugu u prokupačkom porodilištu, porodica Ristić sa prinovom je na okupu pa je ovaj slučaj dobio srećan epilog.

Naime, posle  nekoliko dana koliko su Svetlana i mala Kalina provele u prokupačkom prorodilištu one su otpuštene i sada su u okrilju porodice u Kuršumliji.

– U proteklih nekoliko dana, zvali su znani i neznani, tako je ova priča o porođaju koji sam bio prinuđen da obavim u bolnici u Prokuplju naišla na veliki odjek. Dobio sam čak i ponude da se zaposlim i počnem da radim kao babica, kaže u šaljivom tonu Ristić.

Sada, iz ove perspektive sve ovo može da bude i šaljivo, ali pre nekoliko dana kada je na samom ulazu u porodilište Ristić morao da prihvati tek rođeno dete u poslednjem trenutku da ne ispadne na beton i da se ne uguši jer je tek rođena beba bila skliznula u pidžamu okrenuta licem verovatno će sada srećni roditelji pamtiti ceo život.

Inače, Zvezdan Ristić ima petero dece, dvoje iz prvog i troje iz sadašnjeg braka.

Kako se odigrao ovaj nesvakidašnji slučaj možete pročitati u priči: Podvig Kuršumličanina: Porodio suprugu u porodilištu!

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime