SRS: Propao pokušaj preuzimanja prostorija radikala u Blacu

0

Osuđujemo pokušaj pojedinaca iz opštinske vlasti u Blacu da na banditski način, bez ikakve predhodne pravne radnje, uz demonstraciju sile, pretnje i ucene neovlašćenim licima preuzmu prostorije najvećoj opozicionoj parlamentarnoj stranci u parlamentu, navodi se u saopštenju Okružnog odbora SRS za Toplički okrug.

Dana 02.08.2018 podneo sam krivičnu prijava PS Blace protiv nn lica za nelegalnu uzurpaciju prostorija u Blacu. Ovakav banditizam verovatno je rezultat shvatanja da svako u svojoj nahiji može da sprovodi samovolju lokalnih šerifa, i to na najbahatiji način.

Navedene prostorije SRS koristi skoro 20 godina.Od strane opštine Blace u centralu stranke, koja je nadležna za rešavanje imovinsko pravnih odnosa, nije dobijen bilo kakav dokument. Dakle radi se o čistom banditizmu. U međuvremenu smo došli do podataka da je opštinski službenik koji je uz ucene, pretnje krivičnom prijavom, bez ikakvog zapisnika iznudio ključ jednom našem članu najverovatnije opštinski pravobranilac u Blacu.

Uvereno smo da će nadležno tužilaštvo preduzeti sve zakonske mere protiv ovakvih ,,pravobranioca“, navode radikali u saopštenju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime