Sto miliona dinara za asfaltiranje ulica u Kuršumliji

4

U toku ove godine biće asfalirano više od 30 ulica i putnih pravaca na teritoriji kuršumlijske opštine za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 100 miliona dinara, kazao je u izjavi za Top Novosti Radoljub Vidić, predsednik Opštine Kuršumlija.

– Već na proleće kreće asfaltiranje 27 ulica u gradskim i prigradskim sredinama u Kuršumliji. Opština je za ovu namenu iz budžeta izdvojila oko 60 miliona dinara. Tenderi su već sprovedeni pa se već sa prvim lepim vremenom očekuje početak radova. U narednih par meseci ove ulice biće asfaltirane, kazao je predsednik Vidić.

On istovremeno ističe da će nakon što budu sprovedeni tenderi i izabrani izvođači radova, više putnih pravaca biće asfaltiranu u okolini Kuršumlije za šta je opština za ovu godinu izdvojila još oko 40 miliona dinara što u ukupnom daje oko 100 miliona dinara koliko je za ovu godinu predviđeno za ovu namenu.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

4 KOMENTARA

  1. Pozabavite se Prokupljem malo vi gosopodo novinari jer u Prokuplju za asfaltiranje nece biti ulozeno 100 miliona dinara, nece ni 10 miliona, nece ni milion! Nego 0 (NULA). Zar to nije tema za medije. To da vec 10 godina nije rekonstruisana ni jedna ulica u gradu? A 80% ulica je zrelo za obnovu. To da godisnje asfalitaju 1 ili ni jednu ulicu. A 1/3 grada je bez asfalta.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime